Adverteren

Met je mobiel informatie opzoeken


Actueel 12 Feb 2021
Met je mobiel informatie opzoeken

Eenvoudig en snel met je mobiel informatie opzoeken, we zouden niet meer zonder kunnen. Het is toch wel heel eenvoudig, je vraagt jezelf af tot hoe laat een winkel open is, of tot wanneer je eten kunt bestellen, of je wil nog snel even die ene broek bestellen omdat je die in het weekend moet hebben voor een verjaardag! Met een paar drukken op de knop weet je het en is het geregeld. Je pakt je mobieltje even uit je tas, jaszak of broekzak, en binnen een mum van tijd kun je alles regelen. Vroeger was dat heel anders, als je dan tot zes uur moest werken dan kon je op vrijdagavond of zaterdag overdag naar de winkel. Tegenwoordig kan alles online geregeld worden en wordt het gewoon netjes bij je thuis bezorgd.

Meer vrijheid

Doordat je via je mobiel alles kunt opzoeken heb je ook wel meer vrijheid. Je kunt ook gewoon zonder doel op pad gaan, je zal namelijk niet verdwalen want met je mobiel kun je opzoeken waar je bent en hoe je weer thuis kunt komen. Je moet er alleen wel voor zorgen dat je batterij vol is!

Zonder mobiel weg?

Zou je nog een dagje zonder mobiel weg gaan? Eens even terug in de tijd gaan hoe het was om alles zelf te regelen, te vragen aan mensen als je was verdwaald? Veel mensen zullen het niet meer willen, ze zijn veel te bang dat zij dat ene appje of telefoontje missen. Maar vroeger was het juist fijn als je even weg was, dan werd je niet gebeld, je hoorde het bericht dan wel als je thuis was of je zag dat je was gebeld en belde dan terug wanneer het je uit kwam. Nu gaan mensen er vanuit dat ze jou de hele dag kunnen bereiken en kunnen ze zien waar je bent en wanneer je een bericht hebt gelezen. Hierdoor wordt een deel van je vrijheid je wel afgenomen. Gelukkig kun je die instellingen ook weer aanpassen.

Met je mobiel informatie opzoeken
Actueel 12 Feb 2021

Met je mobiel informatie opzoeken

Hoe zoek je op internet iets op?
Internet 10 Jan 2021

Hoe zoek je op internet iets op?

Artikel plaatsen?

Gemakkelijk uw artikel plaatsen op onze website? Dat kan direct en vandaag nog online!

Artikel plaatsen